Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Browsing by Subject กรรมวิธีการผลิต
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date
Title
Author(s)
2551
กระบวนการแปรรูปผลิตภัณฑ์ข้าวเหนียวสุกเร็วกลิ่นรสพริกหวาน = Processing of quick cooking - sticky rice fortified with bell pepper flavour / สุปรียา ชาญชัยสมจิตร
สุปรียา ชาญชัยสมจิตร
2554
การปรับปรุงสายการประกอบจักรเย็บผ้าโดยเทคนิคการผลิตแบบลีน = Improvement of sewing machine assembly line by lean production technique / คณาวุฒิ โยธา
คณาวุฒิ โยธา
2551
การศึกษาระบบหลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (GMP) ในกระบวนการผลิตแผนกเบเกอรี่ ของบริษัท บิ๊กซี ซุปเปอร์เซ็นเตอร์ จำกัด (มหาชน) สาขาเชียงราย เชียงใหม่ และลำปาง = Good Manufacturing Practice System (GMP) of the bakery processing at Big C Super Center Public Company Limited in Chiang Rai, Chiang Mai and Lampang / ธาวดี พุทธนานุวัฒน์
ธาวดี พุทธนานุวัฒน์
2553
การหาจุดเหมาะสมสำหรับการย้ำหมุดอลูมิเนียมโดยใช้เทคนิคการออกแบบการทดลอง = Optimization of the aluminum riveting process using an experimental design technique / สมชาย ม้วนโคกสูง
สมชาย ม้วนโคกสูง
2555
การหาเงื่อนไขที่เหมาะสมในกระบวนการขึ้นรูปผลิตภัณฑ์ไดโอดโดยใช้เทคนิคการออกแบบการทดลองแบบส่วนประสมกลาง = Determining optimal conditions in diode molding process using central composite design/ ศิริพร ฟองเขียว
ศิริพร ฟองเขียว
2555
การเพิ่มประสิทธิภาพในกระบวนการผลิตภัณฑ์น้ำส้มพาสเจอร์ไรส์โดยเทคนิคการศึกษาการเคลื่อนไหวและเวลา = Efficiency enhancement in pasteurized orange juice production using motion and time study technique / ปาลิดา อินต๊ะจาย
ปาลิดา อินต๊ะจาย
2550
ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของขนมขบเคี้ยวเสริมงา = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of snack food fortified with Sesame / จตุพร ล้วนเนตรเงิน
จตุพร ล้วนเนตรเงิน