Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Browsing by Subject Fermentation
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Comparative study of lime oil properties by fermentation with bio-fermented products = การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติของน้ำมันมะนาวที่ได้จากการหมักด้วยน้ำหมักชีวภาพ / Jaipian Laothamyingyong
Jaipian Laothamyingyong
2005
Fermentation kinetics of Morinda citrifolia linn and antimicrobial activity of its products = จลนพลศาสตร์ของการหมักลูกยอและฤทธิ์ยับยั้งจุลชีพของผลิตภัณฑ์ที่ได้/ Sasithorn Sirilun
Sasithorn Sirilun
1985
Gas chromatographic analysis of acetone-butanol fermentation products = การวิเคราะห์ผลิตภัณฑ์จากอะซีโตน-บิวทานอลเฟอร์เมนเตชัน โดยวิธีโครมาโตกราฟีก๊าซ / Jiraprapa Prasopsorn
Jiraprapa Prasopsorn
2015
Phenolics production from a novel substrate palm oil mill effluent by Aspergillus niger IBS-103ZA: Evaluation of fermentation conditions and antioxidant activity
Zulkarnain Mohamed Idris"
;
Parveen Jamal
;
Md Zahangir Alam
;
Abdul Haseeb Ansari
;
Anumsima Ahmad Barkat
2006
Selection of probiotic lactic acid bacteria from pickles and fermented plant products / Yodsawee Duangchitchareon
Yodsawee Duangchitchareon
2012
Vinegar production from Thai Rice by Solid State Fermentation = การผลิตน้ำส้มสายชูจากข้าวไทยโดยการหมักในสภาพของแข็ง / Thanapak Jaimalai
Thanapak Jaimalai