Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13283
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปาลิดา อินต๊ะจาย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:34:14Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:34:14Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.6 ป273ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1512649 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13283 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | กรรมวิธีการผลิต | en_US |
dc.subject | น้ำส้ม -- การแปรรูป | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ -- การผลิต | en_US |
dc.subject | การควบคุมกระบวนการผลิต | en_US |
dc.title | การเพิ่มประสิทธิภาพในกระบวนการผลิตภัณฑ์น้ำส้มพาสเจอร์ไรส์โดยเทคนิคการศึกษาการเคลื่อนไหวและเวลา = Efficiency enhancement in pasteurized orange juice production using motion and time study technique / ปาลิดา อินต๊ะจาย | en_US |
dc.type | การค้นคว้าอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
inma30555pi_tpg.pdf | 852.75 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_abs.pdf | 276.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
inma30555pi_con.pdf | 679.98 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch1.pdf | 266.04 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch2.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch3.pdf | 264.6 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch4.pdf | 4.55 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_ch5.pdf | 572.97 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_bib.pdf | 164.3 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma30555pi_app.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.