Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14132
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เศรษฐา คุณธรรม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:48:00Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:48:00Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 615.9 ศ578ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1511874 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14132 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | ฟอร์มาลิน | en_US |
dc.subject | สารพิษ | en_US |
dc.subject | สารพิษตกค้างในอาหาร | en_US |
dc.title | ปริมาณสารฟอร์มาลินตกค้างในอาหารทะเลสดที่จำหน่ายในตลาดสด เขตเทศบาลนครเชียงใหม่ = Quantities of formalin residue in fresh seafood sold in fresh markets at Chiang Mai Municipality / เศรษฐา คุณธรรม | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr20255sk_tpg.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_abs.pdf | 641.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_con.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_ch1.pdf | 929.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_ch2.pdf | 3.59 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_ch3.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_ch4.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_ch5.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_bib.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr20255sk_app.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.