Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20301
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ภัทวรา ปฐมรังษิยังกุล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:34Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:34Z | - |
dc.date.issued | 2543 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.944 ภ114ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1264498 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20301 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543 | en_US |
dc.subject | ปลา -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ปลา -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ปลา -- การบรรจุหีบห่อ | en_US |
dc.subject | โพแทสเซียมซอร์เบท | en_US |
dc.title | การยืดอายุการเก็บปลาหมักกึ่งแห้ง โดยใช้วิธีร่วมระหว่างการใช้โปแตสเซียมซอร์เบท การบรรจุหีบห่อแบบปรับสภาพบรรยากาศ และอุณหภูมิในการเก็บ / ภัทวรา ปฐมรังษิยังกุล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0143pp_tpg.pdf | 68.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_abs.pdf | 102.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_con.pdf | 147.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch1.pdf | 110.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch2.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch3.pdf | 234.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch4.pdf | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_ch5.pdf | 157.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_bib.pdf | 179.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0143pp_app.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.