Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20431
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:54Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:54Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.84 ช124ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1490672 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20431 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย | en_US |
dc.title | การคัดเลือกสารเพื่อยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลของเนื้อลิ้นจี่อบแห้งพันธุ์ฮงฮวย = Selecttion of anti-browning agents for dries Lychee (cv. Hong Huay) flesh / ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0453cs_tpg.pdf | 587.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_abs.pdf | 562.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_con.pdf | 862.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch1.pdf | 596.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch2.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch3.pdf | 966.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch4.pdf | 5.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch5.pdf | 578.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_bib.pdf | 762.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_app.pdf | 2.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.