Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20435
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บงกชรัตน์ เนาวกูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:56Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:56Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 613.2 บ121ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1493196 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20435 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | เส้นใยอาหาร | en_US |
dc.subject | ส้มโอ | en_US |
dc.subject | อาหารเพื่อสุขภาพ | en_US |
dc.subject | ไอศกรีมนม | en_US |
dc.title | การผลิตเส้นใยอาหารจากเปลือกในส้มโอที่ผ่านการลด ความขมและการใช้ประโยชน์ในไอศกรีมนม = Production of dietary fiber from Pomelo's albedo with reduced bitterness and Its utilization in dairy Ice cream / บงกชรัตน์ เนาวกูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1053bn_tpg.pdf | 597.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_abs.pdf | 465.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_con.pdf | 463.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch1.pdf | 472.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch2.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch3.pdf | 511.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch4.pdf | 4.6 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_ch5.pdf | 456.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_bib.pdf | 502.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053bn_app.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.