Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20441
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อุทุมพร สุระยศ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:00Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:00Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 633.187 อ444ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1499260 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20441 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | ข้าวก่ำกล้องงอก | en_US |
dc.subject | น้ำหมัก -- การผลิต | en_US |
dc.title | กระบวนการผลิตน้ำหมักจากข้าวก่ำกล้องงอก = Processing of fermented germinated purple rice wort / อุทุมพร สุระยศ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0354us_tpg.pdf | 590.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_abs.pdf | 529.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_con.pdf | 493.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_ch1.pdf | 539.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_ch2.pdf | 916.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_ch3.pdf | 569.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_ch4.pdf | 836.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_ch5.pdf | 492.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_bib.pdf | 634.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354us_app.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.