Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20451
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วรรณกนก สวนแก้วมณี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:05Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 581.634 ว177ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505199 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20451 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | ใบพลู | en_US |
dc.subject | การปรุงอาหาร | en_US |
dc.title | ผลของสารสกัดจากใบพลูต่อความคงตัวต่อความร้อนของน้ำมันที่ใช้ปรุงอาหาร = Effect of betel leaves extract on thermal stability of cooking oil / วรรณกนก สวนแก้วมณี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip0354ws_tpg.pdf | 299.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_abs.pdf | 184.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_con.pdf | 166.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch1.pdf | 169.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch2.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch3.pdf | 261.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch4.pdf | 393.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_ch5.pdf | 157.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_bib.pdf | 209.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0354ws_app.pdf | 281.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.