Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27325
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เนติ วัชระโชติพิมาย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:13:29Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:13:29Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 658.5 น543ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1506262 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27325 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | การจัดการผลิตภัณฑ์ | en_US |
dc.subject | ผักแช่แข็ง | en_US |
dc.title | การลดของเสียในการผลิตผักแช่แข็งโดยใช้เทคนิคซิกซ์ ซิกม่า = Waste reduction in frozen vegetable production using six sigma technique/ เนติ วัชระโชติพิมาย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enin20954nw_tpg.pdf | 808.9 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin20954nw_abs.pdf | 269.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enin20954nw_con.pdf | 968.48 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin20954nw_ch1.pdf | 272.56 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin20954nw_ch2.pdf | 3.92 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin20954nw_ch3.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin20954nw_ch4.pdf | 6.56 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin20954nw_ch5.pdf | 468.9 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin20954nw_bib.pdf | 489.68 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin20954nw_app.pdf | 4.65 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.