Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14046
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อัจฉรา กุลวงศ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:47:13Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:47:13Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 641.595936 อ112ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1488932 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14046 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | แคบหมู | en_US |
dc.subject | อาหารไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.title | การวิเคราะห์ปริมาณโซเดียมในแคบหมูที่จำหน่ายในตลาดเมืองเชียงใหม่ = Quantitative analysis of Sodium in deep fried pork skin selling in the markets of Mueang Chiang Mai District / อัจฉรา กุลวงศ์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0953ak_tpg.pdf | 602.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_abs.pdf | 504.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_con.pdf | 557.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_ch1.pdf | 609.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_ch2.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_ch3.pdf | 882.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_ch4.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_ch5.pdf | 622.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_bib.pdf | 778.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0953ak_app.pdf | 633.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.