Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20393
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กุ้งนาง ตะมะรวย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:34Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:34Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 547.75 ก425ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459672 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20393 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | โปรตีน | en_US |
dc.subject | โปรตีน -- การวิเคราะห์ | en_US |
dc.subject | ไขมัน | en_US |
dc.title | ผลของโปรตีนและไขมันที่มีต่อโครงการสร้างและลักษณะทางกายภาพของเชอร์เบทแครอท = Effects of proteins and fats on structural and physical characteristics of carrot sherbet / กุ้งนาง ตะมะรวย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0352kt_tpg.pdf | 485.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_abs.pdf | 500.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_con.pdf | 495.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch1.pdf | 472.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch2.pdf | 920.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch3.pdf | 496.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch4.pdf | 2.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_ch5.pdf | 532.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_bib.pdf | 514.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352kt_app.pdf | 961.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.