Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20409
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุธิดา กิจเกษตรสถาพร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:42Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:42Z | - |
dc.identifier.govdoc | ว 615.42 ส443ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466018 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20409 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | พริก | en_US |
dc.subject | พริก -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | พริก -- การแปรรูป | en_US |
dc.title | การผลิตสารสกัดชนิดผงจากพริกสดโดยวิธีการทำแห้งแบบโฟม - แมท = Production of fresh chili extract powder by Foam-mat Drying / สุธิดา กิจเกษตรสถาพร | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0152sk_tpg.pdf | 503.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_abs.pdf | 491.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_con.pdf | 506.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_ch1.pdf | 481.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_ch2.pdf | 763.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_ch3.pdf | 521.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_ch4.pdf | 657.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_ch5.pdf | 474.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_bib.pdf | 519.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0152sk_app.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.