Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20432
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สมฤกษ์ วีระกุล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:55Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:55Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.842 ส169ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1490673 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20432 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | หม่อน -- การแปรรูป | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ | en_US |
dc.title | กระบวนการผลิตที่เหมาะสมของน้ำหม่อนสกัดเข้มข้นเสริมเกสรดอกไม่จากผึ้ง = Optimal processing of concentrated Mulberry juice extract fortified with bee pollen / สมฤกษ์ วีระกุล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1053sw_tpg.pdf | 596.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_abs.pdf | 557.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_con.pdf | 641.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_ch1.pdf | 565.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_ch2.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_ch3.pdf | 927.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_ch4.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_ch5.pdf | 507.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_bib.pdf | 711.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1053sw_app.pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.