Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:04Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:04Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.84 จ111ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505019 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20449 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | ข้าวเหนียว -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | เตาไมโครเวฟ | en_US |
dc.subject | ข้าวเหนียว -- การผลิต | en_US |
dc.title | กรรมวิธีการผลิตข้าวเหนียวกล้องอบพองด้วยเตาอบไมโครเวฟ = Processing of puffed brown sticky rice using microwave oven / จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0354jjw_tpg.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_abs.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_con.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch1.pdf | 673.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch2.pdf | 8.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch3.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch4.pdf | 13.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch5.pdf | 709.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_bib.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_app.pdf | 10.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.