Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20453
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มยุรี ชมภู | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:07Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:07Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.84 ม164ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505910 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20453 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.title | การผลิตเนื้อลำไยบดอบแห้งโดยใช้เครื่องสเปาเต็ดเบดร่วมกับอนุภาคเฉื่อย = Production of dried longan using spouted bed dryer with inert particles / มยุรี ชมภู | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0354mc_tpg.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_abs.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_con.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_ch1.pdf | 974.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_ch2.pdf | 8.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_ch3.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_ch4.pdf | 16.93 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_ch5.pdf | 667.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_bib.pdf | 2.17 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354mc_app.pdf | 7.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.