Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7907
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:32Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:32Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 363.192 ศ173น | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1449458 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7907 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | โรงพยาบาลพุทธชินราช | en_US |
dc.subject | ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม | en_US |
dc.subject | อาหาร -- มาตรการความปลอดภัย | en_US |
dc.title | แนวทางการประยุกต์ใช้หลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (จี.เอ็ม.พี) เพื่อการปรับปรุงอาคารและสิ่งอำนวยความสะดวกของโรงครัวโรงพยาบาล : กรณีศึกษาโรงพยาบาลพุทธชินราชพิษณุโลก = The Application of GMP for improvement of Hospital catering building and facilities : Case study at Buddhachinaraj Phitsanuloke Hospital / ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0651sr_tpg.pdf | 996.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_abs.pdf | 464.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_con.pdf | 470.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch1.pdf | 490.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch2.pdf | 710.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch3.pdf | 521.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch4.pdf | 973.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_ch5.pdf | 515.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_bib.pdf | 513.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0651sr_app.pdf | 3.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.