Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7932
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กันยวิชญ์ กันจินะ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:43Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:43Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.8044 ก115ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504889 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7932 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | หม่อน -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | การอบแห้ง | en_US |
dc.title | ผลของวิธีการอบแห้งต่อสมบัติของหม่อนผงผสมเกสรดอกไม้ = Effect of drying methods on properties of mulberry powder added with bee pollen / กันยวิชญ์ กันจินะ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0354kk_tpg.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_abs.pdf | 942.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_con.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_ch1.pdf | 964.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_ch2.pdf | 4.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_ch3.pdf | 2.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_ch4.pdf | 6.29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_ch5.pdf | 646.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_bib.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354kk_app.pdf | 5.88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.