Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20452
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:06Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:06Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 637.3 ศ373ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505519 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20452 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | หางเนย -- การใช้ประโยชน์ | en_US |
dc.subject | เนยแข็ง -- การผลิต | en_US |
dc.title | การแยกเวย์โปรตีนจากน้ำเวย์โดยใช้เทคนิคการสร้างฟองแบบต่อเนื่อง = Whey protein recovery from cheese whey by Continuous foam fractionation technique / ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food20354sk_tpg.pdf | 420.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_abs.pdf | 180.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_con.pdf | 194.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch1.pdf | 179.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch2.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch3.pdf | 290.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch4.pdf | 530.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch5.pdf | 180.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_bib.pdf | 202.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_app.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.