Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7937
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เสาวรัชรี รินอุตย์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:47Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:47Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 621.57 ส517ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1523826 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7937 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | การทำแห้งแบบเยือกแข็ง | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | ใบเตย | en_US |
dc.title | ผลของการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งโฟม-แมทที่มีต่อความคงตัวของสารสกัดจากใบเตยหอม ชนิดผง = Effect of foam-mat freeze-drying on the stability of of powdered pandan (Pandanus amaryllifolius) extract / เสาวรัชรี รินอุตย์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food30355sr_tpg.pdf | 447.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_abs.pdf | 164.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_con.pdf | 170.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch1.pdf | 169.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch2.pdf | 431.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch3.pdf | 193.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch4.pdf | 722.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_ch5.pdf | 137.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_bib.pdf | 215.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food30355sr_app.pdf | 841.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.