Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7938
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุภนิช สิทธิบุศย์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:48Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:48Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.06 ศ465ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1526609 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7938 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | พรีไบโอติก | en_US |
dc.subject | โพรไบโอติก | en_US |
dc.subject | แล็กโตบาซิลลัส | en_US |
dc.subject | ไอศกรีม | en_US |
dc.title | ผลของพรีไบโอติกและระดับน้ำตาลต่อการเหลือรอดของเชื้อ Lactobacillus acidophilus และ Lactobacillus casei ในไอศกรีมซินไบโอติก = The Effect of prebiotic and sugar levels on the survival of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei in synbiotic ice cream / ศุภนิช สิทธิบุศย์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food31055ss_tpg.pdf | 1.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_abs.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_con.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch1.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch2.pdf | 10.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch3.pdf | 3.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch4.pdf | 5.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch5.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_bib.pdf | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_app.pdf | 11.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.