Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9212
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธาวดี พุทธนานุวัฒน์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T08:02:53Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T08:02:53Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 658.503 ธ274ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447138 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9212 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | บิ๊กซีซุปเปอร์เซ็นเตอร์ | en_US |
dc.subject | กรรมวิธีการผลิต | en_US |
dc.subject | การวางแผนการผลิต | en_US |
dc.subject | ศูนย์การค้า -- ไทย (ภาคเหนือ) -- สถานที่ตั้ง | en_US |
dc.title | การศึกษาระบบหลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (GMP) ในกระบวนการผลิตแผนกเบเกอรี่ ของบริษัท บิ๊กซี ซุปเปอร์เซ็นเตอร์ จำกัด (มหาชน) สาขาเชียงราย เชียงใหม่ และลำปาง = Good Manufacturing Practice System (GMP) of the bakery processing at Big C Super Center Public Company Limited in Chiang Rai, Chiang Mai and Lampang / ธาวดี พุทธนานุวัฒน์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mba0451tp_tpg.pdf | 910.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_abs.pdf | 500.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_con.pdf | 498.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_ch1.pdf | 509.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_ch2.pdf | 654.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_ch3.pdf | 525.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_ch4.pdf | 907.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_ch5.pdf | 686.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_bib.pdf | 525.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0451tp_app.pdf | 806 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.