Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27645
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ประยูร ญาสมุทร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:40:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:40:38Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 613.2 ป17116ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1286266 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27645 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | นิคมอุตสาหกรรมภาคเหนือ | en_US |
dc.subject | บริโภคกรรม | en_US |
dc.subject | บะหมี่สำเร็จรูป | en_US |
dc.subject | อาหารกึ่งสำเร็จรูป | en_US |
dc.title | ปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคบะหมี่กึ่งสำเร็จรูปของพนักงานในนิคมอุตสาหกรรมภาคเหนือ / ประยูร ญาสมุทร | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0444py_tpg.pdf | 60.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_abs.pdf | 91.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_con.pdf | 75.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_ch1.pdf | 177.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_ch2.pdf | 875.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_ch3.pdf | 108.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_ch4.pdf | 282.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_ch5.pdf | 388.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_bib.pdf | 99.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0444py_app.pdf | 253.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.